Velkommen til More Than A Dressing

En foodie og en datanørd går ind på en bar, og et smukt partnerskab opstår. 

Tilfældigt? Måske. Meant to be? Helt sikkert! Vores mål med More than a dressing er at skabe noget unikt, sundt og uimodståeligt, som gør noget godt for andre. 

Vores team

Mød Shonna

"At blive iværksætter er min livsdrøm. For mig er det at have friheden til at udvikle de ideer, jeg selv tror på, ud fra mit eget værdisæt, er et kæmpe privilegie. For mig er et godt arbejdsliv et liv, der har større mening, end arbejdet i sig selv. Hvor jeg kan vælge mig selv, min kæreste og søn til. 

Ideen til More than a dressing udsprang af et konkret behov for en sundere kost. Efter perioder med voksen-acne og medicinering for det samme, traf jeg nogle aktive valg om kost og livsstil, og det har gjort underværker for min krop og livskvalitet. More than a dressing er derfor mere end et produkt for mig. Det er at vælge mig selv til – hver eneste dag.”

- Shonna, CEO & Business development Ninja.

Mail: shonna@morethanadressing.com

#Hongkongese #mom #Kastrup #newhouseowner # entusiastick #passionate #lactoseavoider #diving #skiing #businessdevelopment #creative #lovesdata #selfirony #familyperson #passionate #livingmydream

Vores team

Mød Nadja

"Hvorfor synes jeg, at verden har brug for mere dressing? Måske fordi jeg elsker mad - og ekstra dressing! Både at lave maden, at nyde den og tale om den. Jeg har været flexiganer siden 2017, og kan mærke, hvad det gør for min livskvalitet at lytte til min krop og tage aktive valg med små skridt hen mod en mere klimavenlig hverdag. Jeg er meget aktiv, og er samtidig typen, der spiser dressing til næsten alt. Og More Than A Dressing rummer det hele: livsnydelse, kvalitetsbevidsthed og fri fantasi. 

Shonna fik den her geniale idé og inviterede mig med ombord på sit nyeste eventyr. Det giver så meget mening for mig, og jeg har ikke set mig tilbage siden - selvom jeg i 2021 sagde til min kæreste, at jeg aldrig nogensinde skulle være iværksætter."

- Nadja, CMO & Marketing Unicorn

Mail: nadja@morethanadressing.com

#Creative #vegan #sustainableliving #Islandsbrygge #openminded #culturedriver #hugedrive #passionate #sourdoughentusiast #energetic #hiking #YESsayer #youhearher #kickstarter

Vores samarbejdspartnere